Termeni si conditii

Plata si Livrarea

Toate preturile includ TVA.
Orice comanda plasata prin intermediul site-ului TOGO DESIGN are valoare contractuala.

Livrarea produselor se face prin firma de curierat rapid Fan Courier Express SRL. Cheltuielile cu transportul le suporta clientul si vor fi specificate atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. Livrarea se va realiza, pentru produsele aflate pe stoc, in intervalul 24-72 de ore de la confirmarea comenzii exceptand zilele de duminica, precum si sarbatorile legale. Daca produsul comandat nu se afla pe stoc in momentul comenzii, veti fi contactat telefonic si informat in cat timp acesta va putea ajunge la dumneavoastra.

Costul livrarii prin curier este de 11,5 lei daca coletul are greutatea de pana la 1 (unu) kg, crescand proportional cu greutatea, volumul coletului si distanta pina la adresa de livrare in raport cu municipiul Bucuresti. Rambursul (plata la livrare) are un cost separat suplimentar. Pretul serviciilor de livrare se calculeaza la momentul plasarii comenzii in functie de greutatea totala a comenzii (in cazul in care sunt mai multe bunuri). TOGO DESIGN estimeaza pe baza unor indicatori interni agreati cu firma de curierat costul transportului. Clientul accepta in mod expres prin plasarea comenzii estimarile pentru costul transportului, indiferent de datele care au stat la baza determinarii acestui cost. In consecinta, Clientul nu poate solicita un cost inferior al transportului pe baza unor cantariri sau masurari proprii ale coletului.

Produsele care nu se afla pe stoc nu pot fi livrate, ele pot fi executate numai la comanda si veti fi informati telefonic sau prin mail de perioada livrarii. Comenzile respective pot fi pastrate termen de o luna, la solicitarea clientului si se livreaza in momentul in care reintra in stoc. Daca in termen de o luna nu se pot onora, aceste comenzi vor fi considerate anulate, fara o alta notificare. Daca clientul nu precizeaza ca aceste comenzi sa fie pastrate, acestea vor fi considerate nule.

Factura fiscala va fi trimisa in format electronic (Legea 571/2003) pe adresa de e-mail furnizata, nefiind necesara stampilarea si semnarea acesteia. Clientul poate solicita oricand la un moment ulterior factura in format tiparit, semnata si stampilata, daca activitatea prestata impune acest lucru (persoana juridica) sau pur si simplu se doreste pastrarea facturii in format tiparit.

Responsabilitati privind produsele

Produsele sau lucrarile care apar pe site sunt produse unicat ale companiei TOGO DESIGN. Utilizarea oricarui nume de marca inregistrata este realizata doar in scopul analizei si nu constituie reclama pentru compania respectiva.
TOGO DESIGN nu garanteaza expres sau implicit, in nici un fel, pentru functionarea site-ului, informatiile sau continutul site-ului, produsele sau materialele de pe site si nu va fi facut responsabil pentru aceste aspecte.  TOGO DESIGN nu ofera alte garantii pentru produsele comercializate pe site. Stocurile de produse afisate pe site pot sa difere in anumite situatii de stocurile reale, de aceea confirmarea produselor si/sau a comenzilor va fi facuta telefonic sau prin mail.

Imaginile care sunt prezentate pe site sunt exemplificative, produsele sunt UNICAT si de aceea ele pot sa difere de imaginea de pe site in ceea ce priveste culoarea, aspectul, marimea, etc, insa in astfel de situatii, clientul va fi instiintat inainte de a i se trimite comanda si nu se va trimite decat cu acceptul acestuia. Caracteristicile si disponibilitatea produselor prezentate pe acest site se pot schimba fara o notificare prealabila. Valoarea maxima a obligatiilor TOGO DESIGN fata de orice client in cazul nelivrarii sau al livrarii necorespunzatoare a produselor cumparate este valoarea sumelor incasate de firma noastra de la respectivul client. In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, TOGO DESIGN isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta. Comenzile care nu sunt confirmate telefonic sau prin mail vor fi anulate.

Returul produselor

In cazul refuzarii unui produs, clientul se obliga sa ne contacteze in termen de 24 de ore de la primirea lui, prin telefon sau mail pentru stabilirea detaliilor cu privire la retur. Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte (inclusiv ambalajul) si nu prezinta semne de uzura. Costul de transport al produsului, atat de livrare cat si de retur, va fi suportat de catre client.

Dispozitii finale

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Procesul de cumparare

1. Comanda telefonica sau mail

Orice comanda se poate efectua si telefonic de luni pana vineri intre orele 9 si 19. Numarul de telefon disponibil pentru comenzi telefonice este:

+4 0722 999 171 Ioana Antal sau +4 0751 692 632  Togo Design

De asemenea, orice comanda poate fi trimisa si pe mail pe adresa: contact@togodesign.ro si va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.


Modalitati de plata

Momentan, singura modalitate de plata este cea prin ramburs la primirea coletului. In momentul in care curierul va livreaza marfa comandata, veti preda acestuia suma corespunzatoare comenzii. Valoarea rambursului va fi aceea comunicata dumneavoastra in momentul comenzii si va fi trecuta si pe biletul de insotire a marfii. 

3. Modalitati de livrare

  • TOGO DESIGN efectueaza livrarile folosind serviciile de curierat rapid oferite de Fan Courier Express SRL.
  • Livrarile se fac intre 24-72 ore in zilele lucratoare.
  • Nu se fac livrari duminica.
  • Costul transportului se calculeaza in functie de greutatea, volumul coletului si distanta pana la adresa de livrare, in raport cu municipiul Bucuresti.
  • Unele produse pot avea transport gratuit, acest lucru fiind semnalat automat.
  • Produsele pot fi ridicate si direct de la Atelierul TOGO DESIGN (str Emanoil Porumbaru, nr.85-87) cu o programare prealabila la telefon +4 0722 999 171 Ioana Antal sau +4 0751 692 632  Togo Design

 

Continua cumparaturile